Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR Cyklistická MTB helma

Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR Cyklistická MTB helma, černá, velikost

Vaše oblíbené zboží Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR Cyklistická MTB helma, černá, velikost značky výhodně za 4 499 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

4 499 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Cyklistická MTB helma Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR, v limitované kolekci designu Greg Minnaar je super lehká a mimořádně pohodlná volba pro trailové jezdce, kteří hledají otevřenou, vzdušnou a přitom bezpečnou helmu. K pohodlí přispívá zapínání nastavitelného pásku systémem Fidlock® SNAP, které lze snadno ovládat jednou rukou a to i v rukavici. Lehce pomocí kolečka doladíte i 360° vnitřní systém fit helmy s antibakteriální výstelkou Ionic+®, kterou lze vyjmout a vyprat, případně vyměnit za novou. Tato MTB helma je vybavena technologií MIPS ™ redukující přenos rotační energie nárazu na hlavu a mozek a také vnitřní skořepinou Varizorb ™ z EPS pěny dvojí hustoty strategicky rozloženou do různých míst, čímž napomáhá ještě lépe rozložit energii nárazu. Konstrukce má větší pokrytí spánků a zadní části hlavy pro vyšší bezpečnost. Velikost: S (51 - 55 cm), M (55 - 59 cm), L (59 - 63 cm). Perfektní produkt Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR Cyklistická MTB helma, černá, velikost od oblíbené společnosti Fox - tento artikl je tady pro vás v časové omezené slevě za 4499 Kč. .

Parametry produktu Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR Cyklistická MTB helma, černá, velikost

  • Název: Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR Cyklistická MTB helma, černá, velikost
  • Cena: 4499 Kč
  • Výrobce: Fox
  • EAN: 191972934315
  • Barva: Černá

Podobné produkty

Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR Cyklistická MTB helma, černá, velikost

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Fox

Limitovaná edice produktu Fox SPEEDFRAME PRO LUNAR Cyklistická MTB helma, černá, velikost od kvalitní značky Fox - tento produkt dodáváme za příznivou cenu 4499 Kč. Nabízíme nejlepší poměr cena výkon. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak Kč. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro dnešní den.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby