Ergon SF SPORT GEL M Pánské sedlo na kolo

Ergon SF SPORT GEL M Pánské sedlo na kolo, černá, velikost

Perfektní produkt Ergon SF SPORT GEL M Pánské sedlo na kolo, černá, velikost od předního výrobce výhodně za 1 959 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

1 959 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Žijete aktivním životním stylem? Na delších vyjížďkách na kole si ceníte pohodlí sedla? Pak by na vašem kole nemělo chybět ergonomické sedlo Ergon SF SPORT GEL M! Nové fitness sedlo od Ergonu zajišťuje, že váš požitek z jízdy na kole nebude zatemněn problémy se sedlem. Dokonalá rovnováha sportovnosti a pohodlí, SF Men Sport Gel rovnoměrně rozděluje tlak, což je bonus na delších vyjížďkách. Aby se předešlo běžným mužským nepohodlím a necitlivosti, anatomicky přizpůsobený odlehčovací kanál ve středu sedla odstraňuje tlak z citlivých oblastí měkkých tkání. Navíc je tvar a kvalitní polstrování sedla přizpůsobeno poloze horní části těla při sportovní jízdě na kole a poskytuje optimální podporu sedacích kostí.. Velmi prodávaný produkt Ergon SF SPORT GEL M Pánské sedlo na kolo, černá, velikost od originálního výrobce Ergon - toto zboží doporučujeme ve výprodejové akci za 1959 Kč. .

Parametry produktu Ergon SF SPORT GEL M Pánské sedlo na kolo, černá, velikost

  • Název: Ergon SF SPORT GEL M Pánské sedlo na kolo, černá, velikost
  • Cena: 1959 Kč
  • Výrobce: Ergon
  • EAN: 4260477074614
  • Barva: Černá

Podobné produkty

Ergon SF SPORT GEL M Pánské sedlo na kolo, černá, velikost

Najdete v kategorii: , , ,

Další produkty od výrobce

Ergon

Hit katalogu: Ergon SF SPORT GEL M Pánské sedlo na kolo, černá, velikost od známého výrobce Ergon - tento hit získáte výhodně za 1959 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak Kč. Nákup u nás potěší také vaši peněženku.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby